top of page

Over mij

Vanaf 1993 tot 2020 heb ik mijn talenten ingezet in organisaties in binnen en buitenland in diverse ICT functies van programmeur tot business analist en teammanager.

 

Vanaf 2004 heb ik naast mijn IT baan mijn liefde voor muziek en beweging een grote plek in mijn leven gegund met het geven van bewegingslessen en workshops waarbij plezier, aandacht, bewustzijn en gezondheid centraal staan.

Vanaf 2021 heb ik mijn IT carriere bedankt en vaarwel gezegd na een bezinningsperiode die mijn lichaam en geest heeft afgedwongen met het doorleven van een burnout en heftige menopause.

 

In 2018 ben ik begonnen met mijn SuryaSoul opleiding. Ik ervaar SuryaSoul als een volledig thuiskomen bij mezelf. Ik geniet ervan mijn intuïtie in te kunnen zetten om een veilige omgeving te creëren voor anderen. Ik nodig mensen graag uit zichzelf te hervinden. Altijd in verbinding met het zelf, anderen en de omgeving. Ik mag lesgeven in de volgende SuryaSoul (les)vormen: Dance of Soma, Dance of Spirit, Dance of Life, Dance of Hands, Dance of Yoga, Dance of Meditation, Dance of Tao.

Verder ben ik opgeleid tot natuurvoedingsadviseur en ben ik gek op koken, dus speel ik graag als gastvrouw in mijn eigen huis voor mijn geliefden en anderen die van pure voeding en smaken houden.

Ik hoop nog velen te kunnen inspireren om zichzelf het allerbeste te gunnen in dit leven!

Afbeelding van Wilma Notermans.jpg
bottom of page