Over mij

 

Vanaf 1993 heb ik mijn talenten ingezet in organisaties in binnen en buitenland in diverse ICT functies van programmeur tot business analist en teammanager. In al deze rollen zijn plezier, respectvolle communicatie, mensgerichte en duurzame oplossingen altijd vertegenwoordigd geweest.

Mijn liefde voor muziek en beweging heb ik vanaf 2004 een grote plek in mijn leven gegund met het geven van bewegingslessen en workshops waarbij plezier, aandacht, bewustzijn en gezondheid centraal staan.

De ultieme manier om mezelf op te laden is een wandeling maken met mijn hond door de natuur. Moeder natuur heeft mij geleerd om dichterbij mijn eigen natuur te komen en vertrouwen te hebben in de toekomst. 

Ik ben opgeleid tot Nia Brown Belt docent en heb deze mooie en energieke bewegingsvorm van 2004 tot 2015 aangeboden in Amsterdam.

In 2018 ben ik begonnen met mijn SuryaSoul opleiding. Ik ervaar SuryaSoul als een volledig thuiskomen bij mezelf. Ik geniet ervan mijn intuïtie in te kunnen zetten om een veilige omgeving te creëren voor anderen. Ik streef er naar om mensen nieuwe kanten in zichzelf te ontdekken. In verbinding met anderen en de omgeving. 

Verder ben ik opgeleid tot natuurvoedingsadviseur, waarmee ik het verhaal rond een gezonde geest in een gezond lichaam compleet heb gemaakt.

Ik hoop nog velen te kunnen inspireren om zichzelf het allerbeste te gunnen in dit leven!