Classes

 

 

Nia
 

Nia = Plezier van Bewegen.

 

Een unieke en steeds afwisselende combinatie van vechtkunsten, dans en 'healing arts' zoals yoga.

Beweging voor lichaam, geest, emoties en spirit, of dat wat jou uniek maakt.​

 

Format: een groepsles van een uur op inspirerende muziek met een combinatie van vorm en vrijheid. De les kent een natuurlijke op- en afbouw. Jij bepaalt de intensiteit. Geschikt voor iedereen. Ook met beperkingen kun je meedoen, Nia begeleidt je spelenderwijs in het ontdekken van jouw potentieel. Voel je vrij om op elk moment in te stromen!

 

Praktisch: wekelijks rooster, betaling per losse les, maand of kwartaal.

 

~Fabulous~Friday~Freedance~
 

~F~F~F~ = Bewust en organisch bewegen.

 

Een regelmatig terugkerende les op vrijdagavond met ruimte voor vrijdans onder begeleiding. Laat je inspireren tot jouw eigen dans ondersteund door inspirerende muziek, woorden, lichaamssensaties, zintuigen, emoties, de mensen om je heen, de ruimte en alles wat zich in dit moment aandient. Vergeet gisteren en morgen, beweeg en geniet van het moment samen met ons.

 

Format:  een begeleide vrijdans van een of anderhalf uur in een groep. Ervaar hoe je op een plezierige manier kunt onthaasten en veilig spanningen kunt losmaken. Door de wijsheid van je lichaam te gebruiken. In contact met jezelf en de groep. Hier zul je jezelf niet verliezen, maar juist bewuster ervaren. 

 

Praktisch: enkele keren per jaar, betaling per keer, vrije inloop zonder aanmelden.