top of page
Logo_SuryaSoul_2019_horizontal_edited.pn
IMG_1710.JPG
Foto 20.04_edited.jpg

SuryaSoul® - When yoga becomes a dance of life -

is een bewuste belichaamde dans-, bewegings- en meditatiebeoefening gebaseerd op het chakrasysteem (de 7 energiecentra) en de filosofieën van tao en yoga.

 

SuryaSoul® is een poort tot een bewust en gebalanceerd leven, waarbij gezondheid en groei in lichaam en ziel centraal staan. Alle chakra's (energiecentra in het lichaam) worden verweven door beweging, meditatie, kunst, poëzie en geluid.

 

Iedereen is hier inbegrepen, niemand wordt uitgesloten. SuryaSoul is gericht op het vergroten van het gevoel van eenheid en gemeenschapsvorming.

Dit maakt SuryaSoul tot een uniek dans- en bewegingsconcept.

Geïnspireerd door muziek uit alle genres, culturen en perspectieven, is SuryaSoul een klankbad.

 

Met een bewegingstaal van body mudra's vanuit yoga, dans, tao wordt een bewuste bewegingsreis gecreëerd door 7 verschillende bewegingskwaliteiten, 7 elementen, 7 muziekgenres, 7 leer- en leiderschapskwaliteiten, 7 integrale yoga-pijlers van levenskunst ...

 

In elke les of sessie staan één of meer chakra's centraal. Het chakrasysteem onthult een diepgaand beeld van universele principes. Elke Chakra is een deur, een poort die we activeren met verschillende sleutels.

 

Chakra gerelateerde bewegingen, muziek en oefeningen, visualisaties en meditaties ondersteunen onze ontwikkeling naar een gezonder en meer vervuld leven voor lichaam en ziel.

 

Geniet, verken, ervaar en omarm de Heilige Chakra Architectuur van je Lichaam en Ziel in je Leven.

 

De helende combinatie van geluid en beweging zal gerichte helderheid brengen in de geest en energieke verlichting voor het lichaam.

 

Samen dansen in een SuryaSoul®-les heeft niets te maken met hoe we eruit zien, maar alles met hoe we ons voelen! De verschillende SuryaSoul® lesvormen zijn toegankelijke dans- en meditatie-ervaringen voor alle leeftijden, vaardigheden en ervaringsniveaus.

 

"We move, we shine, we dance, we sing, we meditate and include! "

 

Ik stel mezelf dienstbaar op voor de dans die we meer in deze wereld nodig hebben. SuryaSoul vervult mijn levensdoel waarbij ik mijzelf met anderen en die anderen weer met elkaar heel graag wil verbinden. En ook met hun eigen ziel. Hoe mooi is dat?

Daarom heb ik de volgende opleidingen gevolgd:

SuryaSoul Dance of Soma

SuryaSoul Dance of Spirit

SuryaSoul Dance of Life

SuryaSoul Dance of Hands

SuryaSoul Dance of Yoga

SuryaSoul Dance of Meditation

SuryaSoul Dance of Tao

IMG_1819.JPG
bottom of page