top of page

Food For Life

Een rituele smaakbeleving

van puur en bewust eten

voor verbinding met de natuur en met elkaar

crispy tofu bowl.jpg

Thuisrestaurant Ulestraten

Thuisrestaurant Ulestraten.png

In ons huis kun je terecht voor een heerlijke, gezamenlijke vegetarische maaltijd. Het idee is ontstaan vanuit een sterke wens voor meer verbinding tussen mensen vanuit het hart. Koken en gasten ontvangen is mijn passie en dit wil ik graag delen.

De maaltijden zijn bereid met liefde en aandacht voor welzijn van mens, dier, natuur. Zoveel mogelijk biologisch geteeld, uit de regio met weinig gluten en weinig melkproducten. Er zijn altijd glutenvrije opties en op verzoek vegan. Maar vooral lekker!

Maar verbinding gaat verder dan alleen samen eten. Wil jij graag iets inbrengen, in de vorm van oogst(overschot) of helpen in de keuken of tafel dekken of iets anders, dan is hier je kans!

Tevens is er per keer de mogelijkheid om iemand, bijvoorbeeld jou, in het zonnetje te zetten. Iedereen verdient een podium, want je talenten, je producten, je diensten of je hobby mag gezien en/of gehoord worden!

We hebben ook speciale middagen of avonden in de planning, zoals dinner & movie, dress-up dinner, knutselavond met diner, spellenavond met hapjes, 75+ avondje uit en wat heb jij nog voor leuke ideeën? Laat mij weten waar je interesse naar uit gaat, dan plan ik dat graag in.

Ik hanteer een richtprijs, dat betekent dat jij mag bepalen wat het waard is (en tegenover je eventuele inbreng).

We sturen wekelijks via whatsapp het nieuwe menu en overige praktische info zoals hoe te reserveren etc.

Je kunt je hier voor deze appgroep aanmelden:

Je aanmelding is gelukt!

bottom of page