Dance For Life

Logo_SuryaSoul_2019_horizontal_edited.pn
IMG_1710.JPG
Foto 20.04_edited.jpg
IMG_1819.JPG

SuryaSoul® - When yoga becomes a dance of life -

is een bewuste belichaamde dans-, bewegings- en meditatiebeoefening gebaseerd op het chakrasysteem (de 7 energiecentra) en de filosofieën van tao en yoga.

 

De zon (surya in het Sanskriet) is de representatie van SuryaSoul®: De zon als symbool voor het leven wordt vertegenwoordigd in de meeste oude tradities en beschavingen. Surya en Soul is gecombineerd in één woord: het zonneleven is verenigd met het zielenleven.

 

SuryaSoul® is een toegangspoort tot de mysteries van het leven, zodat zowel lichaam als ziel een effectief bewust systeem voor gezondheid en groei kunnen creëren, waarbij alle chakra's worden verweven door beweging, meditatie, kunst, poëzie en geluid. Iedereen is hier inbegrepen, niemand wordt uitgesloten. Elk principe, idee, techniek en oefening is ontworpen om het gevoel van eenheid te manifesteren en gemeenschapsvorming te bevorderen.

 

Een beweging voor vrede, gezondheid, vreugde, succes, genezing, liefde, welzijn en creativiteit om onze unieke en gemeenschappelijke ware essentie in de wereld te manifesteren.

 

Zelfexpressie, gemeenschapsvorming, bewegingsverkenning en bewuste meditatie maken SuryaSoul tot een uniek dans- en bewegingsconcept dat gericht is op persoonlijke en collectieve belichaming van gezondheids-, welzijns- en levensvisies. Geïnspireerd door muziekmelodieën uit alle genres, culturen en perspectieven, is SuryaSoul een klankbad.

 

Met een bewegingstaal van 27+1 body mudra's, wortelt SuryaSoul zijn uniciteit in de yoga, dans, tao oude en moderne vormen, waardoor een bewuste bewegingsreis wordt gecreëerd door 7 verschillende fysica, 7 elementen, 7 muziekgenres, 7 leer- en leiderschapskwaliteiten, 7 integrale yoga-pijlers van levensbeoefening ...

 

Elke les of sessie is gebaseerd op een specifieke route die de reis door een of meer chakra's leidt. Het chakrasysteem onthult een diepgaand beeld van universele principes. Elke Chakra is een deur, een poort die we activeren met verschillende sleutels.

 

Chakra gerelateerde bewegingen, muziek en oefeningen, visualisaties en meditaties ondersteunen onze ontwikkeling naar een gezonder en meer vervuld leven door lichaam en ziel.

 

Geniet, verken, ervaar en omarm de Heilige Chakra Architectuur van je Lichaam/Soma en Ziel/Geest en je Leven.

 

De helende combinatie van geluid en beweging zal gerichte helderheid brengen in de geest en energieke verlichting voor het lichaam.

 

Samen dansen in een SuryaSoul®-les heeft niets te maken met hoe we eruit zien, maar alles met hoe we ons voelen! SuryaSoul® Modaliteiten zijn toegankelijke dans- en meditatie-ervaringen voor alle leeftijden, vaardigheden en ervaringsniveaus.

 

"We move, we shine, we dance, we sing, we meditate and include! "

 

Ik kijk er naar uit om met ieder van jullie in dit leven te Dansen....