top of page

Dance & Meditate For Life

Een leservaring met beweging of meditatie 

voor lichaam en geest met inspirerende muziek

Easy Yoga met muziek

Met volle aandacht bewegen en mediteren Een heerlijke en gezonde afwisseling voor lichaam en geest Voor meer balans, ontspanning en rust Een combinatie van: a. SuryaSoul met chakra's (energiecentra in je lichaam), body mudra's (lichaamshoudingen), hand mudra's, mantra's (wijze liederen), yoga filosofie; b. Do-In Yoga met kata's (bewegingssets), energie-oefeningen, zelfmassage van drukpunten, elementen/seizoenen, meridianen, partneroefeningen, yin-yang, hara (krachtcentrum in buik); c. Hatha Yoga met zgn. asana's (houdingen, strekkingen), ademhalingsoefeningen, filosofie.

SuryaSoul Dans

Met volle aandacht bewegen en genieten. Een energieke reis door de chakra's, de energiecentra in je lichaam. Voor meer ontspanning, balans, verbinding en rust in je hoofd. Een combinatie van Tao, Yoga, Dans, Bewustzijn, Expressie, zingen en ritueel. Een unieke variatie aan muziek, voor ieder wat wils. We gebruiken zgn. Body Mudra's (lichaamshoudingen), een eenvoudige choreografie en dansen in een mandala vorm (kring) afgewisseld met open dans door de ruimte.

Meditatie

Met volle aandacht samen mediteren Een heerlijke en gezonde oefening voor je geest Voor meer ontspanning en rust in je hoofd Een combinatie van verschillende technieken, intuïtief afgestemd op de groep en wat er op het moment nodig is. Een combinatie van bewegen, actieve houding en rust. Een afwisseling van muziek, klanken, mantra's (wijze liederen) en stilte. Een oefening zonder enige vorm van prestatie, het is allemaal goed zoals het is.

bottom of page